Авторизація
До rocker: згодна на всі 100% !!! ))
До 2121: ну ти здається не по темі трошки на рахунок куріння і матів
куріння здається була окрема тема )
і кстаті Форуми» Секс» Що вам більше всього не подобається в дівчатах?
(мало секса)
)
Секс
Інтимні стусунки між чоловіком і жінкою. Тільки для 18+.
піпл атас, свалівать. я з вами теж
Unorthodox полюбому +1
куріння здається була окрема тема )
і кстаті Форуми» Секс» Що вам більше всього не подобається в дівчатах?
(мало секса)
)
Секс
Інтимні стусунки між чоловіком і жінкою. Тільки для 18+.
піпл атас, свалівать. я з вами теж
Unorthodox полюбому +1
мде... автор забагато варіантів всунув, харить майже все, включая вишесказане - "очкі на пол їбальніка і те шо курить
" .
Ще бісять абьебосніци, які погуляли в центрі десь в подьезді шмаль чі пєтю покурили і ходять блатують: ой да я, сишиш ти хто ваще?
Харять тіпа гопніци... Був прікол коли недалечько від скейтпарку сидів пив пивко з корішом, подбігає три пяні малолєткі які даже не трахались і начінає мені по фєні панятія разрулювать... Це вообще жесть, правда разошлись з миром, не буду ж її п*здить при людях.
Харять ті які супер-трупер-п*здатєйско глямурні. Харять пєдовкі, треши хуєши і тому подобне(модер не удаляй бо так і є якшо ти сам не пєдовка
)
Накаляють ті в кого звьоздна болезнь, тіпа я каралєва ніїбьот, ти мене не дастоєн.
Видрачають зблатовщіци і ті хто на бабкі ведуцця(такіх треба сначала хєр в зад а тобі пендос)
Всьо кароч.
" .
Ще бісять абьебосніци, які погуляли в центрі десь в подьезді шмаль чі пєтю покурили і ходять блатують: ой да я, сишиш ти хто ваще?
Харять тіпа гопніци... Був прікол коли недалечько від скейтпарку сидів пив пивко з корішом, подбігає три пяні малолєткі які даже не трахались і начінає мені по фєні панятія разрулювать... Це вообще жесть, правда разошлись з миром, не буду ж її п*здить при людях.
Харять ті які супер-трупер-п*здатєйско глямурні. Харять пєдовкі, треши хуєши і тому подобне(модер не удаляй бо так і є якшо ти сам не пєдовка
)
Накаляють ті в кого звьоздна болезнь, тіпа я каралєва ніїбьот, ти мене не дастоєн.
Видрачають зблатовщіци і ті хто на бабкі ведуцця(такіх треба сначала хєр в зад а тобі пендос)
Всьо кароч.
Не люблю, дажэ ненавижу девушек что прыгают выше своей головы...
Не люблю девушек что матеряться как старый шапожник...
Не люблю тёлок с большыми ляшками (с) Сеntr
И тд и тп, так что щас беда просто найти приличную девушку)))
Не люблю девушек что матеряться как старый шапожник...
Не люблю тёлок с большыми ляшками (с) Сеntr
И тд и тп, так что щас беда просто найти приличную девушку)))
До Літачок Бобо: Ну так, ти правий )))))))) але всеодно, усміхнуло як ти написав!
До Daysee: Я такіх тож не люблю!
не, ну коли вже з вусами, то це канешно жесть...
1. Харять гламурние тьолкі, які вважають себе каралєвами, а всіх інших не достойними даже їхнього пальця. Їх можна легко розпізнати по наштукатуреним єбальнікам і високо задертим шнобаком.
2. Харять ті, які схожі більше на пациків, ніж на дівчат (і зовнішність, і одяг, і поведінка).
3. Харять курящі.
1. Харять гламурние тьолкі, які вважають себе каралєвами, а всіх інших не достойними даже їхнього пальця. Їх можна легко розпізнати по наштукатуреним єбальнікам і високо задертим шнобаком.
2. Харять ті, які схожі більше на пациків, ніж на дівчат (і зовнішність, і одяг, і поведінка).
3. Харять курящі.
ще погано, коли передоз типу такого
До SlimBoy Fat: ех..бідолашна..
До SlimBoy Fat: РИБКА ))))))) ОРАЛГЬОРЛ)))))
До mc gonibez: шота стрьомновато))
ну люблю коли дівчина відносно тупарила, а ше коли їй по уму далеко до мене.
коли виникає непоніманіє. нелюблю навязливість, оце тіпа говорити по тіліфону вранці і ввечері. нелюблю черезнадмірну ревністю. не люблю коли поводиться егоїстично і не люблю коли багато макіяжу
коли виникає непоніманіє. нелюблю навязливість, оце тіпа говорити по тіліфону вранці і ввечері. нелюблю черезнадмірну ревністю. не люблю коли поводиться егоїстично і не люблю коли багато макіяжу
БАЛАСАТІ ПАДМИШКІ)))))